lördag 20 april 2019

I mörkret av Cara Hunter


Oj vilken bladvändare! Jag vet inte hur det gick till men sida efter sida lästes, plötsligt var det så lite kvar att det bara var att läsa till sista sidan… 

Det börjar med att en man skyndar på hantverkarna, ena halvan av ett parhus renoveras och de stöter på ständiga problem. Nu håller en vägg i källaren på att rasa… Upptäckten när en del av väggen faktiskt lossnar är fasansfull! Där finns en kvinna och ett lite barn. Polisen kontaktas och man bryter sig in i den delen av huset, för ingen vill öppna fast en äldre man bor där. Han lever mer eller mindre i misär och vet inget om kvinnan och barnet som faktiskt är instängda i hans källare! Kvinnan är knappt kontaktbar och pratar inte fast dagarna går. Barnet mår heller inte bra. Men vad har hänt dem? Hur länge har de funnits i huset?

En utredning dras igång och Adam Fawley leder den. Det borde vara ett solklart fall, men vindlar sig hit och dit och inget är vad det synes vara. Ingenting är enkelt och det blir bara värre och värre. Går det att får rätsida på det här? Gillar du denna boken, så missa inte första boken om Adam Fawley: Hemmets trygga vrå.

/Liselott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar