onsdag 2 maj 2018

Felsteg av Maria Adolfsson

Välkommen till Doggerland, fyra öar belägna mellan Danmark och England. En ögrupp där nu hösten drar in och med den vindarna, kylan och regnet… Den årliga ostronfesten, oistra, har avslutats och Karen Eiken Hornby vaknar upp på ett hotellrum tillsammans med sin chef Jounas Smeed! Ångesten är total, hon gillar honom inte ens eller det sätt han chefar på. Hur gick det här till? 

Karen lyckas smyga därifrån och ta sig hem. Men har någon sett dem? Hur ska hon kunna möta honom på jobbet på måndag! Hon ältar och funderar under bilresan hem och när hon strax är hemma möter hon en av grannarna, Susanne Smeed chefens fd fru… En kvinna som några timmar senare hittas död. 

Jounas blir satt på ledighet medan utredningen pågår och Karen får ansvaret för arbetsgruppen och för att utreda mordet, samtidigt gör hon allt för att hemlighålla sin natt med chefen för kollegorna.

Mer kan jag nästan inte skriva om handlingen utan att avslöja mer än jag vill för dig som ska läsa för berättelsen vindlar sig framåt och mycket av det som händer Karen sker genom att hon deltar i utredningen. Så börja läs och följ med i en härlig deckare! Jag hoppas så på att detta bara är första delen om Karen och hennes kollegor i Doggerland! Den slutade i alla fall på ett sätt som gjorde att jag genast ville fortsätta i nästa bok!

/LiselottInga kommentarer:

Skicka en kommentar