onsdag 22 april 2020

"PS från Paris" av Marc Levy


När du behöver en feelgood som inte är allt för sockersöt så passar denna utmärkt. Att vandra på Paris gator, sitta en stund på en bar i sällskap med huvudpersonerna är inte fy skam. Särskilt som jag får skratta mellan varven. 

Mia flyr sin otrogne make till väninnan i Paris. Vill hon vara kvar i sitt äktenskap? En tids miljöombyte kanske kan få henne att veta vad hon vill med sitt liv.

En som redan bor i Paris är Paul och han får besök av sin goda vän (och tidigare arkitektkollega) med fru. Paul flyttade till Paris för flera år sedan och lever ensam och skriver romaner. Men vännerna tror inte han är lycklig, trots att Paul hävdar att han visst är det. Så de skriver i hemlighet in honom på en dejtingsajt. På samma sajt skriver Mia också in sina uppgifter men skarvar ganska rejält med sanningen… Mest som en kul grej för att hennes väninnan hävdar att man aldrig träffar någon (vettig) via dejtingsajter. Så blir de hoptussade… Mia vet att hon ska träffa en författare men Paul tror han är på möte med en kvinna som ska bygga en ny restaurang… Idel förvecklingar hit och dit innan det lyckliga slutet kommer.

/Liselott

Sök upp och reservera boken på Ronneby biblioteks webbsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar